Buna ziua,voi posta un articol in care va voi explica cum puteti face videochat de acasa,va spun de la inceput ca totul depinde doar de voi ca persoane,puteti castiga sume incepand de la 1000 $ . Pentru inceput trebuie sa fi o persoana sociabila,fara inhibitii,dornica sa cunoasca noi persoane.

Va voi prezenta un mic ghid cu tot ce ai nevoie pentru un succes in videochat: nu trebuie sa fi frumoasa , trebuie doar sa te ingrijesti sa fi draguta, sa faci pe plac membrilor care iti intra in privat !

Pentru un succes garantat ai nevoie de urmatorul echipament acasa:

1.Computer sau un laptop

2.O camera web sau camera video [ cu cat calitatea imaginii este mai buna,cu atat membri vor fi mai multumiti de ceea ce vad, eu de exemplu folosesc camera web Sony DCR-HC21 NTSC si sunt foarte multumita de calitatea acesteia.

3. motivatie,rabdare,timp

Cam acestea sunt punctele care te va ajuta sa ai un bun succes in videochat.

Mai departe va voi prezenta un site unde eu lucrez ca model , este foarte cunoscut poti castiga foarte multi bani daca iti petreci mult timp online pe el.

 

home-videochat

Cum iti faci cont pe Chaturbate:

1. completeaza-ti profilul cat mai detaliat; este un mod bun de a te prezenta comunitatii si de a atrage atentia asupra ta;

2. Dupa ce ti-ai creat cont pe site-ul Chaturbate, trebuie sa te gandesti ce metoda de plata vei folosi, eu folosesc Payoneer,este o metoda care iti permite plata minima de 50 $ atunci cand ai atins suma de 50 $ iti vor trimite automat plata in cardul Payonner.

3. cu cat petreci mai mult timp online cu atat posibilitatea de a-ti mari castigul este mai mare;

4.Nu lipsi foarte mult timp de pe chat, pentru ca membri care sunt platitori iti vor lipsi lipsa !!!! Incearca sa iti stabilesti un program care sa fi activa.

Site-urile nu iti stabilesc program insa pentru un castig bun fixeaza tu un program pentru tine.

Acum esti gata pentru Videochat de acasa , mai jos va las link-uri catre site-uri unde sa te inregistrezi pentru Payonner si Chaturbate.

 

  1. Inregistreaza-te aici Chaturbate
  2. Inregistreaza-te aici Payoneer
  3. Inregistreaza-te aici BongaCams
  4. Inregistreaza-te aici LiveJasmin
Anunțuri